windmolen transport

Voor wie wij werken

Mocht jij je afvragen voor wie wij werken, dan is ons antwoord heel breed. Want eigenlijk iedereen, dat wil zeggen elk bedrijf, dat grote objecten wil vervoeren kan bij ons terecht. Special Cargo Logistics is een nieuw bedrijf in de transportsector en bestaat sinds 2022, maar de ervaring die we met ons meedragen is enorm. Dat werkt prettig en geeft een vertrouwd gevoel.

Wat is exceptionneel transport?

Exceptioneel transport of convoi exceptionnel is een andere benaming voor speciaal transport dat onder transportbegeleiding over de openbare weg gaat. Denk aan bouwmaterialen als meterslange staalconstructies voor wolkenkrabbers, fabrieken of kantoortorens die we vervoeren voor grote bouwbedrijven. Denk aan die gigantische wieken van een windmolen die we transporteren voor bedrijven in de windenergie. Denk aan loodzware machines die gebruikt worden in de zware industrie, zoals in IJmuiden. Stuk voor stuk voorwerpen die qua omvang en gewicht vallen in de categorie speciaal transport.

Voor wie wij werken in het speciaal transport

Zwaar transport is onderdeel van speciaal transport en in de praktijk worden de termen door elkaar gebruikt. Internationaal is special cargo een vertrouwd begrip. Hoe we het ook noemen, onze klanten weten dat wij dé expert zijn binnen ons vakgebied. Ze vinden Special Cargo Logistics via hun netwerk of online via Google door te zoeken op zwaar transport. Naast industrie, bouwbedrijven en de windenergie komen we ook regelmatig in contact met vergunningbureaus en transporteurs. Soms voeren we alleen een onderdeel uit van een transporttraject, zoals de vergunningaanvraag of de transportbegeleiding. In de meeste gevallen zetten we onze expertise in van begin tot eind en begeleiden we een compleet traject voor speciaal transport.

windmolen transport zwaar transport windmolens

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Special cargo logistics | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Website door Media click