Een Uitzonderlijk Transport: Van Duitsland naar Denemarken met Special Cargo Logistics

In het midden van juni kregen we bij Special Cargo Logistics een boeiende opdracht van ons gewaardeerde klant, Transportbedrijf Gebr. Verhaar Medical Transport Services. De uitdaging was groots: het organiseren van vergunningen en begeleidingen voor een uitzonderlijk transport van een MRI Scan Unit. Deze delicate lading, verzorgd door A. Boer Transport Nieuw-Lekkerland, zou door heel Europa worden vervoerd.

De bestemming? Van Bad Hersfeld, Duitsland, waar de MRI Scan Unit bij een ziekenhuis stond, terug naar Aalborg, Denemarken, de thuisbasis van de fabrikant van de unit. Met afmetingen van L 13.00 x B 4.00 x H 3.40m en een gewicht van 33 ton, was dit geen alledaags transport. De totale afmetingen van het transport bedroegen indrukwekkende L 21.00 x B 4.00 x H 4.20m en een gewicht van 58 ton.

Voorafgaand aan het transport namen we de nodige stappen om een vlotte reis te waarborgen. Aangezien de laadlocatie niet in de buurt was, lieten we een route-survey uitvoeren via onze Duitse partner, die alle details vastlegde op video. Deze werkwijze, een standaardpraktijk bij Special Cargo Logistics, helpt om eventuele knelpunten op de route tijdig te identificeren.

Op verzoek van de transporteur zetten we een Nederlandse BF3 gecertificeerde begeleider in voor het traject in Duitsland tot aan de Deense grens. Voor de deelstaat Schleswig-Holstein kozen we ervoor om de politiebegeleiding te vervangen door een extra BF3 begeleider, wat de efficiëntie van het transport ten goede kwam.

De vergunningen voor Denemarken en de bijbehorende begeleidingen werden ook volledig door ons team verzorgd. Het resultaat? Een succesvol transport dat veilig en op tijd zijn bestemming bereikte.

Bij Special Cargo Logistics streven we ernaar om de meest complexe transportuitdagingen aan te gaan en op te lossen. We zijn er trots op dat we deel hebben mogen uitmaken van dit project en kijken uit naar nog vele succesvolle transportsamenwerkingen in de toekomst.

Voor meer informatie over onze exceptionele transportdiensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen zorgen we ervoor dat uw waardevolle lading veilig op de plaats van bestemming aankomt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Special cargo logistics | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Website door Media click