Special Cargo Logistics Convoi Exceptionnel

Transportbegeleiding

Na een uitstekende voorbereiding kan het zwaar transport vertrekken. Transportbegeleiding op de route verzorgt Special Cargo Logistics met een eigen begeleidingswagen. Ook kan het voorkomen dat SCL zelf een vrachtwagen bestuurt voor een opdrachtgever. Specifiek voor uitzonderlijk transport kun je vertrouwen op een totaalconcept. Advies, projectbegeleiding, vergunningaanvraag, routeverkenning, alles rondom bijzondere voertuigen en volumineuze vrachten wordt vakkundig geregeld.

Special Cargo Logistics

Routeverkenning

Een routeverkenning is onlosmakelijk verbonden aan de voorbereiding van zwaar transport. Bruggen en wegen mogen op geen enkele wijze de route belemmeren, dus wordt elke meter nauwkeurig geanalyseerd. SCL doet de routeverkenning zelf en dat vraagt om ongelofelijk veel expertise. De tijd die hiervoor uitgetrokken wordt is noodzakelijk om een route veilig en succesvol te kunnen afleggen. Niets zien we over het hoofd, soms is het passen en meten. Alle routeinformatie wordt vastgelegd in een rapportage.

windmolen transport

Vergunning aanvragen

Voor uitzonderlijk transport moet in de voorbereidingsfase een vergunning worden aangevraagd. Eerst voert Special Cargo Logistics een nauwkeurig route-onderzoek uit en maakt een rapportage van alle bevindingen. Samen met de opdrachtgever worden cruciale punten besproken en zal er niets aan het toeval overgelaten worden. Met de rapportage kan de opdrachtgever een vergunningaanvraag doen. Indien gewenst kan SCL de aanvraag van de vergunning voor zwaar transport begeleiden. Ook internationaal.

kennismaken

Aanvraag en kennismaking

Wederzijds vertrouwen is voor Special Cargo Logistics altijd de basis. Dat begint met een kennismaking waarna we de aanvraag in behandeling nemen. Vanaf moment één denkt SCL mee vanuit jarenlange ervaring en komen we met praktische oplossingen voor een perfect verloop van het transport. De expertise van SCL berust op praktijkervaring in binnen- en buitenland, aangevuld met theorie over wet- en regelgeving. SCL weet hoe het werkt en hoe het in elkaar zit. Opdrachtgevers leggen hun aanvraag met een gerust hart bij SCL neer.

Copyright Special cargo logistics | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Website door Media click